Ralf Mackenbach

Het is snel gegaan met de carrière van Ralf Mackenbach (1995). In 2009 won Ralf, op 13 jarige leeftijd, het Junior Songfestival met zijn nummer ‘Click Clack’. Later dat jaar sleepte hij met dit nummer ook de Europese overwinning in Kiev binnen. Zowel in Nederland als België werd de single een grote hit en stond Ralf wekenlang in de top tien van de verschillende hitlijsten.

Ralf, die al voor zijn deelname aan het Junior Songfestival flink actief is met zingen in musicals als ‘Tarzan’ en ‘Beauty and the Beast’, wordt door zijn plotselinge populariteit gevraagd voor de meest uiteenlopende klussen. Zo spreekt hij stemmen in voor verschillende kinderseries en films zoals ‘Zack & Cody’, ‘Heksje Lilly’, ‘De Kronieken Van Narnia’ en ‘Wickie de Viking’. Verder liet hij aan heel Nederland zien dat hij verrassend goed kan schaatsen. Dit in de tv-show ‘Sterren Dansen Op Het IJs’. Ook deed hij mee aan het tv-programma ‘Sterren Springen’ van SBS6.

Momenteel is Ralf druk bezig met zijn studie technische natuurkunde op de Technische Universiteit van Eindhoven, maar ook muzikaal blijft hij een bezige bij! In 2015 komt er een solo single en een duet van hem uit!